joi, 18 august 2011

Solutii naturiste pentru o dieta sanatoasa

Pentru persoanele sedentare şi care, în plus, au un metabolism lent, surplusul de kilograme reprezintă deseori o sursă de disconfort şi de respingere a propriei înfăţişări. Trebuie să fie atente ca această stare să nu conducă la depresie.

În ciuda meselor neregulate, a poftelor şi a tentaţiilor culinare pe care le întâlniţi la tot pasul, nu vă faceţi griji ! Abordaţi dieta cu calm, etapă după etapă, pentru că o schimbare bruscă a regimului alimentar şi de viaţă nu este suportabilă. Dacă vreţi să pierdeţi din greutate într-o manieră sănătoasă,

atunci consultaţi aceste soluţii naturiste :



- În fiecare dimineaţă, înainte de micul dejun, beţi o ceaşcă de apă caldă în care aţi adăugat o lingură de zeamă de lămâie proaspăt stoarsă. Acest amestec topeşte grăsimile şi celulita în timp ce stomacul nu este ocupat cu digestia.

- Beţi de două ori pe zi ceai verde în care aţi adăugat o lingură de zeamă de lămâie – vă ajută să ardeţi grăsimile.

- Beţi suc natural de grapefruit înainte de fiecare masă ; acesta ajută la arderea grăsimilor şi rezultatele vor fi foarte vizibile în curs de o lună.

- Consumaţi zilnic mai multe lămâi pentru a arde mai multe calorii şi pentru a reduce ţesuturile adipoase.

- Folosiţi zahăr brun de fiecare dată când vreţi să îndulciţi felurile de mâncare ; zahărul brun are mai puţine calorii.

- E ideal să beţi o ceaşcă de apă caldă la o oră după fiecare masă. Apa caldă împiedică depunerea grăsimii pe corp sub formă de celulită.

Iată alte câteva metode naturiste pentru slăbit :

- Mâncaţi alimente bogate în fibre, precum fructele şi legumele proaspete, fără sosuri ; alimentele bogate în fibre ard caloriile atunci când sunt digerate.

- Beţi 2 litri de apă la 50 kg de masă corporală ; asta vă va ajuta să vă meţineţi rinichii sănătoşi, dar şi să eliminaţi toxinele. Nu beţi prea multă apă în timpul mesei !

- Pectina este o enzimă care se găseşte în mere şi în coacăze negre ; ea reduce capacitatea de absorbţie a grăsimilor la nivelul celulelor.

- Vitamina C are un efect similar cu cel al pectinei. Citricele (lămâile, portocalele, grapefruiturile, mandarinele) sunt aliaţii ideali în lupta împotriva grăsimii.

- Usturoiul este de asemenea indicat pentru a arde grăsimile.

- Încercaţi, în măsura posibilului, să nu luaţi cina mai târziu de ora 19. E necesar un decalaj de 3 ore între sfârşitul mesei de seară şi momentul când mergeţi să vă culcaţi. Alocaţi stomacului dumneavoastră timpul necesar pentru a digera hrana.

În afara acestor soluţii naturiste pentru slăbit, nu uitaţi de beneficiile sportului. Încercaţi să faceţi sport măcar o dată pe săptămână. Nu este necesar să vă faceţi un abonament la sală dacă timpul nu vă permite ; încercaţi să faceţi în fiecare dimineaţă câteva exerciţii pentru abdomen, fese şi şolduri. Nu aveţi nevoie decât de 10-15 minute de gimnastică şi să urmaţi sfaturile de mai sus, iar rezultatele vor

Niciun comentariu: